Logga in i Logistikprogrammets CMS

Hem      Kontakta oss      Webmail      Intranet
Logotstikprogrammet Yrkeshögskolan i Norrköping.

Ledningsgrupp

Yrkeshögskolan Logistikprogrammet har en ledningsgrupp, bestående av representanter från näringsliv, universitet/högskola, offentligt skolväsende, huvudmannen, utbildningsledning och studerande-representanter. Näringslivets representation är i majoritet.

Ledningsgruppens uppgift är bland annat att verka för att utbildningarna är relevanta, uppdaterade och lever upp till arbetslivets behov. En annan viktig uppgift som ledningsgruppen har, är att kontrollera utbildningens kvalitet.

Följande företag/organisationer finns i ledningsgruppen för Yrkeshögskolan Logistikprogrammet:

Norrköpings Hamn AB
MLH AB
Toyota/
BT
Pacnova
Hyresbostäder
Linköpings Universitet, Campus Norrköping
DHL
Schenker
Upphandlingscenter Kommunalförbundet Fjärde storstadsregionen

SAAB
Siemens
Stadium
Region Östergötland
Colligio
Komvux Norrköping
Östsvenska yrkeshögskolan
Yrkeshögskolan Logistikprogrammet
Utbildningsmässor 2017

Utbildningsmässor 2017

Även i år medverkar Logistikprogrammet vid ett antal utbildningsmässor. Kom och träffa lärare och studerande. Du är välkommen att diskutera din framtid och få information om studier vid Logistikprogrammet. För hittills bokade datum och tider, se under Nyheter till höger.


Sista datum för ansökan till höstens utbildningar passerat

Trots det så finns det fortfarande en möjlighet att skicka in en ansökan om att stå som reserv. From den 18/5 är ansökningsformuläret öppet igen.

Läs mer »Sista datum för ansökan till höstens utbildningar passerat

Ansökningsomgång för utbildningsstarter under 2017

Nu har resultaten från den aktuella ansökningsomgången kommit. Varje år i september skickas ansökningar om att få anordna YH-utbildning in till Myndigheten för YrkesHögskolan. Logistikprogrammets utbildning "Kvalificerat inköp och upphandling" låg hösten 2016 i fas för omansökan. Nu har besked kommit om att den får starta till hösten 2017.

Läs mer »Ansökningsomgång för utbildningsstarter under 2017

Där du kan träffa Logistikprogrammet 2017

Schema över utbildningsmässor som Logistikprogrammet kommer att deltaga i under våren 2017. Här kan du träffa Lärare och studerande för att ställa frågor kring hur det är att läsa en YH-utbildning på Logistikprogrammet. Klicka upp tiderna här nedan.

Läs mer »Där du kan träffa Logistikprogrammet 2017 Nyhetsarkiv